Way doen wij juist? Een eigen website is onontbeerlijk om naambekendheid en imago te verwerven. In combinatie met de kwaliteit die u reeds levert aan uw klanten bent U nu aan het juiste adres want wij bouwen stijlvolle websites met een exclusieve uitstraling.

Wij ontwerpen logo’s met een duidelijk karakter. Herkenbaar in één oogopslag. Ook logo’s speciaal voor gebruik op het web.

Domeinnaam en webhosting: ons team zorgt voor uw domeinnaam en plaatst uw website online. Wij bieden u een voordelige webhosting aan. Uw eigen domeinnaam. Bezit u reeds een site ergens op een gratis hosting onder een andere naam dan vormen wij dat voor u om naar een website met uw eigen domeinnaam.

Zoekmachines: Ons team optimaliseert uw website zodat hij sneller wordt gevonden door de zoekmachines.

Website beheer: Bezit U te weinig kennis van ftp of webdesign, of beschikt U over onvoldoende tijd om uw website zelf te beheren, dan doen wij dat graag voor U. Wij hebben verschillende formules uitgewerkt voor een oplossing op maat die volledig voldoet aan uw wensen, behoeften en budget.

Opleidingen: Wij verzorgen ook aangepaste, praktijkgerichte opleidingen die u in een mum van tijd een klare kijk geven op heel het internetgebeuren. Aangezien wij opteren voor training in kleine groepjes kunnen wij u dé aandacht geven die u verdient en kunnen we eenvoudig bijsturen waar nodig.   Wij verzorgen praktijkgerichte opleidingen die u in een mum van tijd een klare kijk geven op heel het internetgebeuren. Aangezien wij opteren voor training in kleine groepjes kunnen wij u dé aandacht geven die u verdient en kunnen we eenvoudig bijsturen waar nodig. Voor de opleidingen is een studiegids beschikbaar met beschrijving van de inhoud van elke module.

Volgende opleidingspakketten zijn beschikbaar.

1) basis computergebruik 1.1
2) basis computergebruik 1.2
3) basis internetgebruik 2.1
4) basis internetgebruik 2.2
5) uitbreidingscursussen 1.3
6) uitbreidingscursussen 2.3
7) initiatie computergebruik 1.0

Vraag de studiegids van uw keuze aan Bestel snel, de plaatsen zijn beperkt

Prijzen

Standaard modules 1.1, 1.2, 2.1 en 2.2 prijs 84,00
Uitbreidingscursussen 1.3 en 2.3 prijs 42,00
Initiatie (voor beginners) 1.0 prijs 42,00

Inschrijvingen

Stuur gerust een mail en u ontvangt alle informatie over de lessen. Op het moment van inschrijving doen wij een niveau bepalingsgesprek. Dit gesprek maakt het voor ons mogelijk de cursus aan te bevelen die het dichtst aanleunt bij uw kennisniveau.

Seo bureau raadplegen

Wij zetten bezoekers om in echte klanten met ons SEO Team. We hebben wereldwijde klanten, Nederland is te klein voor ons. Wij halen het Maximale uit je Website of Webshop. We doen een uitgebreide SEO analyse voordat we aan de slag gaan.

Online Marketing team

Wij zijn een team van internet experts gespecialiseerd in SEO en linkbuilding. Dagelijks zorgen wij ervoor dat de websites van onze klanten beter gevonden worden in Google. Naast SEO advies en het optimaliseren van websites om hoger te scoren in Google gaan wij nog een stap verder. Wij plaatsen handmatig backlinks op relevante websites, deze links zijn kwalitatief wat op korte termijn zorgt voor goede resultaten.